ciot1981 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Szanowni klubowicze. Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć jakie zastosowanie ma ta atrapa? Do czego to służy i po co to jest? Czy to jest niezbędne? Proszę o informacje ponieważ ktoś mi powiedział, że to jest zbędny dodatek. https://allegro.pl/oferta/zaluzja-aktywna-roleta-atrapa-dodge-ram-2013-2019-8784359989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ten ktoś miał rację - we współczesnych autach w naszym klimacie nie ma problemu z niedogrzanym silnikiem, wręcz przeciwnie. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciot1981 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Czyli szkoda pieniędzy na tę roletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Jeżeli nie było jej w oryginale, to zakup jest bezsensowny. No, chyba, że wybierasz się w rejony Syberii lub podobne pod względem zimowych temperatur. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciot1981 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nie wiem czy była w oryginale, ponieważ auto kupiłem rozbite z przodu. Na Syberie sie nie wybieram. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychRam5.7 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ta roleta jest w standardzie pomaga utrzymać wysoką temperaturę silnika. Wywaliłem to ustrojstwo przy zmianie termostatu na 82c. Nie można tego po prostu odpiąć bo będzie wywalał check. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi