Skocz do zawartości

Emblematy

ciot1981

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tutaj nowy. Jakiś czas temu stałem się posiadaczem Rama 1500 z 2016 roku z jedynym właśiwym silnikiem czyli 5,7 Hemi. Auto sprowadziłem osobiście i jak każde było powypodkowe. W zasadzie auto jest w końcowej fazie kompletowania. W związku z powyższym oraz faktem, iż nie mogę znaleźć proszę o pomoc. Potrzebuję znaczek logo dodge ram na atrapie grilla. Może ktoś z czytających posiada informację na temat tego gdzie mogę zakupić ten element? Za pomoc i cenne wskazówki z góry dziękuję i pozdrawiam miłośników amerykańskiej motoryzacji.

Na allegro jest tego dużo, wszystko to chińszczyzna tylko ceny kosmiczne. Polecam zakup na aliexpress jak ci sie nie śpieszy. Kupisz to samo za 25% ceny krajowej

moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT],  Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]

4 godziny temu, KrzychRam5.7 napisał:

Cześć, wpisz sobie w google nr części: 68140322AA

Wymieniałem swoje znaczki na czarne jesli gdzieś jeszcze znajdę ten srebrny to odstąpię za symboliczną przesyłkę.

Byłoby super. Na allegro jest dużo z tym, że są to loga na tylną klapę ponieważ na grilla są ze ściętymi narożnikami.

Ja mimo, że mam dodge kupiłem logo RAMa (bo żonie się takie podobało :) ), ale do rzeczy. Kosztowało na ALI poniżej 80zł z wysyłką, dotarło w 2 tygodnie

fcad889e44a79739.jpg

z przodu też mam ten wzór ale jako wytłoczka w aluminium

https://pl.aliexpress.com/item/1005001446335667.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f3hm0Ca

https://pl.aliexpress.com/item/4000687009547.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f3hm0Ca

moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT],  Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]