Tower Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, jestem posiadaczem Tacomy drugiej generacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vantis Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Czołem i gratulacje! A przy okazji takie pytanie. Fajne jest to orurowanie z przodu, myślałem o czymś takim do swojego Excursiona. Czy drogówka w Polsce zatrzymuje za to czy swobodnie można z tym jeździć? Pozdrawiam, Tomek Cytuj Szerokości! Vantis Ford Excursion 2005 6.0l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tower Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nie ma żadnego problemu z policją, miałem tego typu orurowanie już w kilku autach i zero problemów. A tak w ogóle to zostało mi jedno orurowanie z explorera dwójki i może by podeszło do twojego auta jeśli był byś zainteresowany to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi