marekpajer Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam wszystkich pickupowiczów. Udało mi się właśnie, nabyć fajnego Rama i wiedza użytkowników tych "ciężarówek", będzie nieprzeceniona. Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 witamy Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
Administrator Mecenas Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witamy, pokaż jakieś zdjęcia Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa
marekpajer Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Dosyć ubogi jak na 19 rocznik, ale ma wszystko, czego potrzebowałem.Przebieg 56tys.km. Wspaniała maszyna i prawie nowa. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez marekpajer Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 łoł, piekna maszyna, gratulacje i witamy na forum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi