-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Skorek
witam szukam snorkela jak na foto, gdzie dostane? zalezy mi aby był montowany w orginalna kratke z prawej strony
ford snorkel.webpford snorkel.webp
-
By Jacek3311
Witam wszystkich .
Kupiłem sobie Forda Explorera Sport Trac z 2008 r 4.6 V8 w pełnej opcji , wcześniej miałem 4.0 z 2004 r , nawet zdalne odpalanie ale bez skóry (bo nie chciałem) , szukam do niego na pakę zabezpieczenia do transportu z otwartą klapą (takie tam rurki obracane ) no tego nie było , czy można kupić gdzieś w Polsce ?
Może ktoś ma coś ciekawego do napisania o tym modelu , dla czego nie ma ich u nas w kraju co jest z nimi nie tak mam warsztat samochodów terenowych i bardzo mnie dziwi drak takich modeli bo nie mam ich do czego porównać a na polskie warunki nie ma nic lepszego parametry i wygoda jak w F150 ale mniejszy i z parkowaniem nie ma problemów , ani gdzie obejrzeć ani kupić na razie jest zajefajny , nie długo będzie jeszcze jeden ale Adrenaline z2009 ,
ktoś coś na ten temat ? ale tylko z sensem
Pozdrawiam
-
By Sylwek79
Witam
Mam Forda f150 2005r.
Wymieniłem zegary na wersję wyskalowaną w km/h i nie działa sygnalizacja otwartych dzwi i wskaźnik temperatury, czy potrzeba jest zrobić jakąś adaptacje, czy co ?
Pozdrawiam
-
By Baksu
Witam. Jestem od dawna w posiadaniu f150 2005 4x4 lariat i największa uciążliwością dla mnie jest jego prześwit który przy tych gabarytach jest dla mnie smieszny i fabryczna osłona jest u mnie cały czas pogięta i przeszlifowana. Dużo patrzyłem po tzw "quickliftach" i doszedłem do wniosku ze zastosuje 3" podkładki pomiędzy kolumnę amortyzatora i 3" bloczki dodatkowo pod resory piórowe. Pytanie czy takie rozwiązanie pomoże mi rozwiązać mój problem? Jakie sa przeciwności? Czy 3" to maks ile mogę zastosować z przodu?? bo z tyłu wiem ze zakres jest dużo większy.
-
By Wajdzik
Witam, znalazłem ciekawą ofertę na necie:
https://www.olx.pl/oferta/ford-f-150-3-5b-raptor-CID5-IDG8oyB.html
Tylko interesuje mnie fakt, że ma wnętrze RAPTORA....wiecie może czy były takie seryjnie produkowane? Czy to jakaś modyfikacja....?
-
Recommended Posts