-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By JM -Ranger Wildtrack
Witam ,
od 8 miesięcy mam problem - od czasu do czasu - z uruchamianiem silnika w moim Rangarze Wildtrack 3.2 ( 2017) , w salonie firmowym FORDA w Częstochowie już 2 razy próbowali naprawiać ale nic nie dało .( podobno na komputerze nie zostaje żaden ślad o awarii) Przy problemie w uruchamianiu silnika nie ma żadnego schematu , ostatnio wszystko działało przez miesiąc teraz znowu zostałem na parkingu. Silnik na nowo się uruchamia po 15-20 razach po 15-20 min , czasami wygląda to że kręci i nie może się uruchomić .. czasami jest tylko "pstryk " i koniec. NIe udało mi się znaleść żadnego schematu w jaki sposób uruchomić silnik.. wszystko jest przypadkowe.
Dajcie znać jeżeli ma ktoś ma jakiś pomysł.. ??
https://youtu.be/cmJmB4Cv3SI
-
By Skorek
witam szukam snorkela jak na foto, gdzie dostane? zalezy mi aby był montowany w orginalna kratke z prawej strony
ford snorkel.webpford snorkel.webp
-
By Sylwek79
Witam
Mam Forda f150 2005r.
Wymieniłem zegary na wersję wyskalowaną w km/h i nie działa sygnalizacja otwartych dzwi i wskaźnik temperatury, czy potrzeba jest zrobić jakąś adaptacje, czy co ?
Pozdrawiam
-
By Baksu
Witam. Jestem od dawna w posiadaniu f150 2005 4x4 lariat i największa uciążliwością dla mnie jest jego prześwit który przy tych gabarytach jest dla mnie smieszny i fabryczna osłona jest u mnie cały czas pogięta i przeszlifowana. Dużo patrzyłem po tzw "quickliftach" i doszedłem do wniosku ze zastosuje 3" podkładki pomiędzy kolumnę amortyzatora i 3" bloczki dodatkowo pod resory piórowe. Pytanie czy takie rozwiązanie pomoże mi rozwiązać mój problem? Jakie sa przeciwności? Czy 3" to maks ile mogę zastosować z przodu?? bo z tyłu wiem ze zakres jest dużo większy.
-
By Wajdzik
Witam, znalazłem ciekawą ofertę na necie:
https://www.olx.pl/oferta/ford-f-150-3-5b-raptor-CID5-IDG8oyB.html
Tylko interesuje mnie fakt, że ma wnętrze RAPTORA....wiecie może czy były takie seryjnie produkowane? Czy to jakaś modyfikacja....?
-
Recommended Posts