bober666 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Mam problem ze światłami, po tym jak samochód stał 10 dni bez uruchamiania. Świeci się prawe krótkie światło ,a po włączeniu długich świateł świeci się tylko lewe długie. Kierunek jest tylko prawy tylni i prawy stop.Co może być przyczyną? Z góry dziękuję za poradę. Cytuj
Administrator Mecenas Opublikowano 4 Stycznia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Strzelam może z masa cos? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa
bober666 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Dzięki za podpowiedź.Kabaryna jest już u fachowca.Dam znać jak poszła naprawa.Pozdro. Cytuj
bober666 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam.Fachowiec zrobił lewe krótkie i prawe długie światło,nie spytałem jak to naprawił.Kierunkowskazów nie zrobił,stwierdził że trzeba wymienić sterownik świateł awaryjnych.Moje pytanie brzmi czy ktoś z was słyszał o takim sterowniku świateł awaryjnych.Z góry dziękuję za podpowiedzi.Pozdrawiam.Aha bylbym zapomniał fachowiec skierował mnie do drugiego mechanika dam znać co on powie.Nara. Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Stycznia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 Który rocznik Rama ? Cytuj
bober666 Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 Padł jakiś moduł w skrzynce bezpieczników,koleś to polutował i działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi