bodano Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 http://www.video.v10.pl/film/2005/kasia-zawadzka-opt-operacja-tuning-tvn-turbo/ Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Litości... żenujące auto, żenująca laska (chociaż w tym materiale doskonale pojechała po tym tandemie) i żenujący fragles... Ja pitole jak można się wogóle podniecać passatem. Ostatnio pod moim ośrodkiem zdrowia zaparkował gość golfem 4 wypucowanym chyba polerką i ubolewał nad drobnym zarysowaniem na lusterku. Po 5 minutach oględzin lusterka udał się w kierunku drzwi do ośrodka i obejrzał się z podziwem na swojego gulfa 5 razy na odcinku 40 m. TRAGEDIA!!! Szkoda mi się gościa zrobiło, ale na szczescie szedł tam gdzie być może ktoś mu pomoże. :-P :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 O jaaaa pierd... :-| masakra Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 niestety, osoby zapatrzone w golfa/passata tudzież innego vw najlepiej w tedeiku na aluskach od audi + sportowe nakładki na pedały, białe zegary, german style... niezdrowo pierdolnięci :pala: Drug: Przeklinanie będzie piętnowane. Na razie bez konsekwencji, ale po koleżeńsku proszę o używanie kulturalniejszych odpowiedników Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Materiał filmowy oczywiście 2Ż ( żałosny i żenujący ) ale w sumie to ja spotkałem się z taką krytyką i polewką z pickupów, że szkoda gadać. Są różne gusta i ja w sumie też mam polewkę z pasatów czy golfów a szczególnie upodobałem sobie ultragejowkski pojazd audi Q7 (szczyt badziewia), ..... ale nie ma co zbytnio wylewać swoich niechęci publicznie bo różni ludzi to czytają i zapewne są/będą i tacy co jarają sie pickupami na równi z passatami. Koledzy zachowajmy pozory tolerancji ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A tam Paweł pożartowac mozna ;-) Zobaczcie do czego służy Golff :-D http://www.sadistic.pl/oto-do-czego-sluzy-vw-golf-d-vt31155.htm Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 :-) :lol: :lol: :lol: najebane rowno z siedzeniami hehehehe Drug: To samo co wyżej, przeklinanie będzie piętnowane. Na razie bez konsekwencji, ale po koleżeńsku proszę o używanie kulturalniejszych odpowiedników Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi