bodano Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 http://www.video.v10.pl/film/2005/kasia-zawadzka-opt-operacja-tuning-tvn-turbo/ Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
drug Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Litości... żenujące auto, żenująca laska (chociaż w tym materiale doskonale pojechała po tym tandemie) i żenujący fragles... Ja pitole jak można się wogóle podniecać passatem. Ostatnio pod moim ośrodkiem zdrowia zaparkował gość golfem 4 wypucowanym chyba polerką i ubolewał nad drobnym zarysowaniem na lusterku. Po 5 minutach oględzin lusterka udał się w kierunku drzwi do ośrodka i obejrzał się z podziwem na swojego gulfa 5 razy na odcinku 40 m. TRAGEDIA!!! Szkoda mi się gościa zrobiło, ale na szczescie szedł tam gdzie być może ktoś mu pomoże. :-P :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Sprintel Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 O jaaaa pierd... :-| masakra Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D
pit373 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 niestety, osoby zapatrzone w golfa/passata tudzież innego vw najlepiej w tedeiku na aluskach od audi + sportowe nakładki na pedały, białe zegary, german style... niezdrowo pierdolnięci :pala: Drug: Przeklinanie będzie piętnowane. Na razie bez konsekwencji, ale po koleżeńsku proszę o używanie kulturalniejszych odpowiedników Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Materiał filmowy oczywiście 2Ż ( żałosny i żenujący ) ale w sumie to ja spotkałem się z taką krytyką i polewką z pickupów, że szkoda gadać. Są różne gusta i ja w sumie też mam polewkę z pasatów czy golfów a szczególnie upodobałem sobie ultragejowkski pojazd audi Q7 (szczyt badziewia), ..... ale nie ma co zbytnio wylewać swoich niechęci publicznie bo różni ludzi to czytają i zapewne są/będą i tacy co jarają sie pickupami na równi z passatami. Koledzy zachowajmy pozory tolerancji ;-) Cytuj
bodano Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 A tam Paweł pożartowac mozna ;-) Zobaczcie do czego służy Golff :-D http://www.sadistic.pl/oto-do-czego-sluzy-vw-golf-d-vt31155.htm Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Sprintel Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 :-) :lol: :lol: :lol: najebane rowno z siedzeniami hehehehe Drug: To samo co wyżej, przeklinanie będzie piętnowane. Na razie bez konsekwencji, ale po koleżeńsku proszę o używanie kulturalniejszych odpowiedników Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D
Rekomendowane odpowiedzi