DigiStone Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam przymierzam się do zakupu w/w aut. Auto będzie nowe , są teraz dobre rabaty na roczniki 2019. Nie mogę się zdecydować, Mitsubishi podoba mi się bardziej natomiast za fordem przemawiają wymiary i większy prześwit. Auto będzie jako główne w rodzinie ( dwójka dzieci) poza tym będzie używane w firmie. Do auta odrazu będzie założona wysoka zabudowa hardtop. W firmie wożę specjalistyczne piece do ceramiki, wysokość takiego pieca to około 90 cm. I tu moje pytanie czy ktoś orientuje się jaka w obu autach jest wysokość otworu na pace po założeniu takiej zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrzelecCzarny Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Cześć! Na co się zdecydowałeś? Mam bardzo podobny dylemat i praktycznie takie same potrzeby firmowe i rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Raczej się nie dowiesz, gość tu nigdy więcej nie zajrzał😉 Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 31 Marca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Przelotem wpadł ma forum 😉 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi