seaman Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Cześć Wszystkim użytkownikom, znalazłem forum już kilka miesięcy wcześniej ale dopiero teraz jakoś odważyłem się wstąpić do grona Pickup - owców Sam zostałem dotknięty magią pickupa jak zobaczyłem na zlocie motocyklowym fajnego Amaroka z motorkiem na pace. Dało mi to do myślenia i zauroczyłem się w tych wozidłach. Teraz dodatkowo miałem możliwość być w Kanadzie w Nowej Funlandii i tu to jest dopiero pickup -owców Co drugie auto to taczka ? Sam szukałem swojej hondy ponad 7 miesięcy w USA chciałem aby jak to wszyscy chcą nie była mocno uszkodzona. Kupiłem Ridgeline z 2012 z przebiegiem 82 tys mil i ciesze się ta Honda jak rowerem na komunie. Witam jeszcze raz i miło mi dołączyć do Was Pozdrawiam Marek Edytowane 30 Czerwca 2020 przez seaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Czołem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 5 Lipca 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witamy na forum ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi