Togaj Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 To będzie pierwszy Amerykaniec Serce jest za GMC głowa za Ramem bo dostępność części i serwisu Lata 2017-18 ale auto ma być na długie lata Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Cześć. 99,9% sprowadzonych zza wielkiej wody miało jakieś przygody - bez powodu nie sprzedają. Trzeba się z tym pogodzić i wybrać taki egzemplarz, który był wcześniej jednym samochodem, a nie kilkoma :) Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togaj Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Tak już powoli do tego dochodzę tylko nie zawsze jest jak to sprawdzić a sprzedawca wiadomo.... Macie tutaj jakąś bazę aut po vinach może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Z tym budżetem możesz szukać Rama kupionego w Polsce. Ale trafić takiego, to prawie jak 6 w totka. Ewentualnie doskładać trochę, bo już niewiele brakuje do nowego Classica - bywały już poniżej 200 netto. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togaj Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Może ktoś ma doświadczenie z gmc? Jak temat skrzyni automat 6-biegowy? Tam w końcu 8 to chyba spora wyczuwalna różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nie kojarzę, żeby by ktos na forum z tak świeżym GMC lub Chevym. Generalnie to chyba ciężko będzie w Polsce o wiarygodne opinie o tym sprzęcie z racji małej popularności. Jeżeli chodzi o skrzynie, to pytasz o Rama, czy o GM-a? Ta 8 biegowa w Ramie to trochę zmieniony ZF - jeździ teraz na tym chyba większość aut z wzdłużnie ustawionym silnikiem. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychRam5.7 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Mam rama 2017 przelot 130k km do tej pory tylko przeglądy serwisowe. Trzeba mieć na uwadze szpilki kolektorów w silniku hemi lubią pękać, skrzynia zf8hp70 bardzo polecam. Nie wiem jak to wygląda pod względem ewentualnego importu do Polski ale w Holandii jeździ bardzo dużo bezwypadkowych ramow ponieważ prawie wszystkie zostały sprowadzone jako nowe przez kilka firm które się tym specjalizują. Gdybyś miał jakieś pytania wal śmiało. Edytowane 13 Czerwca 2020 przez KrzychRam5.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togaj Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Ogólnie zdecydowałem się już na Gmc rok 2018 przebieg około 30000 silnik 5.4. W środę mam dograc szczegóły zakupu i leasingu więc zobaczymy:) Pewnie niedługo odwiedzę inny dział z prośbą o pomoc w serwisie jak co ile i gdzie ? Mecenas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi