Togaj Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Hej Jestem tu nowy aczkolwiek czytam was już kilka msc Przymierzam się do zakupu w końcu wymarzonego pickupa więc prędzej czy później gdzieś coś napiszę Jakieś już przygody miałem z rangerem rocznik 2007 latalem nim z 5 lat aż do dzwona Potem rodzinka stabilizacja ale teraz temat wraca bo nie daje spokoju:) Obecnie szukam czegoś z lat 17-18. Po glowie mi chodzi GMC ale logika podpowiada RAMA (dostęp części i serwisu) Już prawie coś kupiłem dopoki auto bezwypadkowe z otomoto (mam screeny dalej jest w ofercie) nie okazało się powypadkowe (screeny po vinie) Fajnie się was czyta - prędzej czy później będzie na pewno okazja poklikać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witaj i powodzenia w szukaniu rodzynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togaj Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Już wiem jakie to trudne;) wszystko po kasacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi