SzamanF150 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam ponownie, Szukam modułu komfortu do F-ki, prawdopodobnie YL14-14B205-AB Sport Utility Automatic A4WD Ktoś z forum może taki posiada lub ma namiar na pasujący do mojego rocznika z napędem 4x4? Nie załącza mi się napęd na cztery papcie, a doczytałem, że te moduły lubią się psuć. Jakby ktoś potrzebował to posiadam XL14-14B205-BE Sport Utility 4x2, dostałem z autem od poprzedniego właściciela, który chyba nie doczytał 4x2 i nie pasował. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Reduktorem steruje silnik elektryczny, taki mocno podobny do silnika wycieraczek. Sprawdź sobie najpierw kostki z przewodami i sam silnik - może dawno nie był używany i zawiesiły się szczotki, albo stanęły łożyska. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzamanF150 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 A ten silnik będzie gdzieś przy reduktorze? gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na zewnątrz obudowy z tyłu reduktora. SzamanF150 1 Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzamanF150 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ok, dzięki. Będę próbował namierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi