SzamanF150 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Witam wszystkich, Od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem F-ki, dopiero poznaję auto, jego zalety, jak i mankamenty ( w końcu ma 23 lata), więc mam nadzieję dobrze wykorzystywać forum. Pozdrawiam.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Czołem , życzę dużo frajdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzamanF150 Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dziękuję, ogólnie jestem zakochany w tym aucie, u mnie będzie miał lekko, bo będzie przeważnie woził motocykl na pace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 12 Maja 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Witamy serdecznie ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Cześć. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej333 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Czołem Panowie, może banalne pytanie.F150 krótka kabina.Czy środkowy fotelma jakieś zabezpieczenia pasażera-pasy mianowicie.Jak prawnie wyglada możliwośc podróżowania na środkowym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vantis Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Wydaje mi się, ze jeśli ma pasy i zagłówki to nie ma problemu. Wyobraź sobie, ze u mnie trzeci rząd siedzeń do taka składana wersalka, z pasami bezpieczeństwa, ale bez zagłówków. I właśnie przez ten brak zagłówków mogę mieć problem z policją. Cytuj Szerokości! Vantis Ford Excursion 2005 6.0l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Jeszcze do niedawna było tak, że środkowe przednie siedzenie mogło mieć tylko dwupunktowy pas, a przy takim pasie wręcz nie mogło być zagłówka. Teraz jest taki pierdolnik w rozporządzeniach, że za cholerę nie mogę się doczytać. Wychodzi mi, że pasy mają być na wszystkich siedzeniach (nie widzę nic o tym ilu punktowe), a zagłówki są obowiązkowe tylko na przednich zewnętrznych siedzeniach. Sprawdzałem oczywiście dla aut o dmc do 3.5t. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzamanF150 Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 U mnie również na środku nie ma zagłówka i pas jest dwupunktowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vantis Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 U mnie tak jest w trzecim rzędzie i znajomy diagnosta na przeglądzie poradził żebym złożył tę wersalkę jak nie potrzebuję. W moim przypadku pozostają cztery fotele, rzadko kiedy jeździ więcej niż cztery osoby. Cytuj Szerokości! Vantis Ford Excursion 2005 6.0l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi