Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem F-ki, dopiero poznaję auto, jego zalety, jak i mankamenty ( w końcu ma 23 lata), więc mam nadzieję dobrze wykorzystywać forum.

Pozdrawiam.?

• Administrator
Opublikowano

Witamy serdecznie ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

GRUPA SPEED CAR

Multiagencja Ubezpieczeniowa

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wydaje mi się, ze jeśli ma pasy i zagłówki to nie ma problemu. Wyobraź sobie, ze u mnie trzeci rząd siedzeń do taka składana wersalka, z pasami bezpieczeństwa, ale bez zagłówków. I właśnie przez ten brak zagłówków mogę mieć problem z policją.

Szerokości!

Vantis

Ford Excursion 2005 6.0l

Opublikowano

Jeszcze do niedawna było tak, że środkowe przednie siedzenie mogło mieć tylko dwupunktowy pas, a przy takim pasie wręcz nie mogło być zagłówka.

Teraz jest taki pierdolnik w rozporządzeniach, że za cholerę nie mogę się doczytać. Wychodzi mi, że pasy mają być na wszystkich siedzeniach (nie widzę nic o tym ilu punktowe), a zagłówki są obowiązkowe tylko na przednich zewnętrznych siedzeniach. Sprawdzałem oczywiście dla aut o dmc do 3.5t.

F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞

Escalade 6.2😍

Opublikowano

U mnie tak jest w trzecim rzędzie i znajomy diagnosta na przeglądzie poradził żebym złożył tę wersalkę jak nie potrzebuję. W moim przypadku pozostają cztery fotele, rzadko kiedy jeździ więcej niż cztery osoby.  

Szerokości!

Vantis

Ford Excursion 2005 6.0l