Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Stycznia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam, nazywam się Sebastian i jestem założycielem forum Pickupklub. Pikapem jeżdze od 6 miesięcy jest to mój pierwszy tego typu rodzynek i bardzo go polubiłem ;-) , jest to Dodge Ram 1500 Hemi który posiada potworną moc i bardzo miękkie zawieszenie , jazda po naszych polskich drogach jest olbrzymim wyzwaniem. Pozdrawiam wszystkich przyszłych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glutarol Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Cześć. Marcin z Warszawy. Mój Pick-up to Nissan z 99r. Silnik 2.5TD. Jeżdżę nim od września 2006r. Pozdrawiam. Glutarol Cytuj Nissan Pick-up 2.5TD, 99r., BFG MT 32" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1986 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam Nazywam się Rafał od grudnia jeżdze Fordem Rangerem 2,5 Tdci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam!! Mam na imię Paweł. Obecnie jeżdżę Fordem Scorpio , ale w najbliższych dniach zamierzam zamienić go na coś z paką. Szukam opinii o różnych markach ale prosiłbym żebyście się wypowiedzieli a jednocześnie mi doradzili na podstawie swoich doświadczeń z waszymi pickupami. Mam swoich faworytów ale zaczekam na wasze opinie ;-) Szukam auta do 40 tys. Cytuj http://img379.imageshack.us/img379/9164/aparat028mf3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam, nazywam się Sebastian i jestem założycielem forum Pickupklub. Pikapem jeżdze od 6 miesięcy jest to mój pierwszy tego typu rodzynek i bardzo go polubiłem ;-) , jest to Dodge Ram 1500 Hemi który posiada potworną moc i bardzo miękkie zawieszenie , jazda po naszych polskich drogach jest olbrzymim wyzwaniem. Pozdrawiam wszystkich przyszłych forumowiczów Siema SEBA z tej strony Seba - poznalismy sie na imprezie PickUpowej pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Rider Team Mitsubishi L200 RalliArt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Siema SEBA z tej strony Seba - poznalismy sie na imprezie PickUpowej pozdrawiam serdecznie ! A pamiętam to L200 na MT-kach :-D , dzielnie się sprawowało Witam serdecznie wszystkich nowych klubowiczów :-D Seba napisz w dziale mitsu o swoim Miśku, jakie masz opony, no i silnik ma 136 km czy wiecej ?, opisz co się psuje i jaką masz wersje, bardzo mi się podobaja twoje światełka, daj jeszcze jakąś fotke ;-) Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam!!Mam na imię Paweł. Obecnie jeżdżę Fordem Scorpio , ale w najbliższych dniach zamierzam zamienić go na coś z paką. Szukam opinii o różnych markach ale prosiłbym żebyście się wypowiedzieli a jednocześnie mi doradzili na podstawie swoich doświadczeń z waszymi pickupami. Mam swoich faworytów ale zaczekam na wasze opinie ;-) Szukam auta do 40 tys. Za tą kase szukałbym nissana albo mitsu w dieslu , możesz się pokusić i jeszcze nabyć jakiegoś amerykańca np. Dodge Ram :lol: , ale to już bardziej byłby typowy lans w naszych warunkach niż pojazd użytkowy i ekonomiczny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Zastanawiałem sie bardziej nad rangerem albo B2500 mały wybór aut w tym przedziale cenowy codziennie wertuje auto giełdę no i allegro :-) ram to kozackie auto ale obawiam sie ze przy moich dziennych km paliwo by mnie zrujnowało :-> Cytuj http://img379.imageshack.us/img379/9164/aparat028mf3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMELEON Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam serdecznie. Mam na imię Kamil i od roku jestem szczęśliwym użytkownikiem samochodu Mitsubishi L200 Strada-model K74T rocznik 1999. Cytuj L200 07 SS+R/D Lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam serdecznie.Mam na imię Kamil i od roku jestem szczęśliwym użytkownikiem samochodu Mitsubishi L200 Strada-model K74T rocznik 1999. Witam, robiłeś jakiegoś lifta żeby założyć te kółka 31 cali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMELEON Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Opony 31 cali to standardowy rozmiar w tym modelu. Jeśli zrobimy bodylift +5cm i podkręcimy przód na drążkach o około 3cm to zmieści się nawet opona 33x10,5r15. :mrgreen: Cytuj L200 07 SS+R/D Lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Opony 31 cali to standardowy rozmiar w tym modelu.Jeśli zrobimy bodylift +5cm i podkręcimy przód na drążkach o około 3cm to zmieści się nawet opona 33x10,5r15. :mrgreen: no to nieźle, czyli do standartowego miśka wejdą większe opony niż do nissana :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbluk Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Cześć. Łukasz z Wrocławia. Od dwóch lat ujeżdżam Nissan-a pick-up D22 2006r. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj TOYOTA HILUX 09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMELEON Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Serecznie witamy ! Cytuj L200 07 SS+R/D Lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam nowych miłośników PICKUPÓW :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam wszystkich!!! Mam na imię Agnieszka i jeżdżę od roku Toyotą Hilux 2,4D z 1997 i uwielbiam to. Czyżbym była pierwszą babeczką??? Pozdrawiam serdecznie wszystkich a zwłaszcza nowego moderatora ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witamy Ciebie i twojego niezniszczalnego HILUXA :-P , przynajmniej w Top GEAR nie dali mu rady :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ja aż tak mu nie daje popalić, zwłaszcza dlatego że to model jeszcze składany w Japonii więc części mają swoją cenę, ale łatwo ze mną nie ma ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 witajcie za namową MKmario zawitałem w wasze progi. Moje nissany to KingCab 1988 - już sprzedany, ale jeszcze jeździ Navara D21 2000 Navara D40 2006 Pozdrawiam wszystkich i do pisania... :mrgreen: Jeszcze dodam, że takie forum to dobry pomysł, już trochę mi się znudziło gawędzenie z samymi navarowcami (aczkolwiek zawsze miłe), tu będzie bardziej integracyjnie z innymi markami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jeszcze dodam, że takie forum to dobry pomysł, już trochę mi się znudziło gawędzenie z samymi navarowcami (aczkolwiek zawsze miłe), tu będzie bardziej integracyjnie z innymi markami :) Witamy , witamy :-D na tym forum przełamiemy wszystkie podziały między markami i stereotypy że miśki to lepsze czy nissan ładniejszy, albo na odwrót :mrgreen: Pickup to pickup, ot co :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli107 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hej. Tomasz z tej strony. Pozdrawiam. Cytuj Pozdrawiam - wieśniak z Kłodawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Cześć chłopaki :-) Mnie tez wciągnął Mario :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkich miłośników "dużych rodzinnych samochodów" 8-) o ponadprzeciętnych możliwościach nie-drogowych ;) pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Cześć, mam na imię Artur, moja przygoda z pickup'em zaczęła się od Navary 2,5 TD, obecnie od kilku miesięcy zarabiam na wachę do Dodge'a Ram'a Hemi z 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 pierwsza była Ewa :-P Witam :-) ja na dzień dzisiejszy jeżdże Audi A6 z 2000 ale przymierzam się do kupienia Navarki. Niestety znów Euro spadło i trzymam kciuki by podskoczyło... Ehhh... Te problemy :-x no rozmyslałem też nad Ramem bo to ładny wózek co widać po fotkach Sebastiana :-) ale tyle paliwa żłópie że hooo... Ho ho... Wiec zostaje Navarka jednak... Zużycie w granicach 12 litrów przy automacie jak podaje producent wiec to tyle co mój obecny A6 i to sie da przeżyć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam Ago nie martw się nie jesteś pierwszą babeczką pierwszą była Ewa :mrgreen: fajne autko z północy jesteś bo widze wybrzeże :lol: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi