Grubass Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Hej, Jak w temacie, jestem nowy wiec sie witam i pozdrawiam wszystkich milosnikow pickupow :) Zaczne od poczatku. Jeszcze nie mam pickupa ale to kwesta wyboru i kupna, decyzja juz podjęta. Samochod potrzebny do pracy. Ma jeździc i być pancerny dosyć, od luksusu jest samochód żony :). Przeglądam Navary z okolic 1999/2000 a budżet to 13000-14000. Bede potrzebowal naspawac na nim konstrukcje nad paką i dachem aby wozic dluższe rzeczy (drabiny, drewno). I tu od razu pytanie. Czy taka konstrukcje mozna osadzic na burtach czy trzeba na pace? Bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi. Jeszcze raz pozdrawiam! Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Cześć Wszystko zależy ile tego obciążenia chcesz ładować na taki "bagażnik" i jak mocowane będzie do burt. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Czołem i powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubass Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 2 godziny temu, wiewioor.fm napisał: Cześć Wszystko zależy ile tego obciążenia chcesz ładować na taki "bagażnik" i jak mocowane będzie do burt. Mysle ze jakies 300-400 kg powinien miec. Mocowanie bym dostosowal, tylko na razie wlasnie nie mam pojecia jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Dużo... to mocno wpłynie na środek ciężkości samochodu, będzie się tragicznie prowadził z dużymi wychyłami. Lepiej pomyśl nad jakąś przyczepką, może nawet jakaś obrotowa podpora na pakę, jako przedłużenie przyczepki jak w ciężarówkach np do przewozu drewna. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi