sheriff Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie wiem czy to z oszczędności czy z głupoty ale.. :mrgreen: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Debilizm w najgorszym wydaniu. Totalny brak wyobrazni... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Debilizm w najgorszym wydaniu. Totalny brak wyobrazni... cóż, pewnie za 10-15 lat bohaterowie tego filmu powiedzą dokładnie to samo.. ale młodość ma swoje prawa, głupie prawa Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jedno z tych praw zastosował 13-latek w ostatni weekend i pewnie w tym tygodniu go pochowają. Głupi wiek, a i owszem ja święty nie byłem i wiele głupich rzeczy w tym wieku robiłem... :-? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jeszcze 10 lat temu postanowiłbym ani chwili nie czekać. Zabrałbym sanki i ..... 8-) Ale teraz? :-/ Pomysł fajny, ale głupi... :mrgreen: z serii: kulig :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi