Silverado 1996 3500 6.5 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Siema witam wszystkich. Musze sie wam pochwalic ze zmiana skrzyni manualnej na automat w pelni sie powiodla. Autko jezdzi zmienia plynnie biegi a lewa noga w koncu wypoczywa. Podziekowania dla kolegi z forum za zamiane gratami. Jesli potrzebna bedzie jakas pomoc komus w tym temacie sluze swoja wiedza i doswiadczeniem ktore dostalem robiac ta zmiane. Pozdrawiam wszystkich Mecenas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Zrób może tutaj jakiś krótki opis co jest potrzebne, części, modyfikacje. Ile czasu to zajęło. Niech potomni mają jakieś pojęcie z czym to się wiąże Mecenas 1 Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverado 1996 3500 6.5 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Z potrzebnych gratow: Skrzynia biegow Konwenter Flex zamiast kola zamachowego Kolumna kierownicy jesli decydujemy sie na biegi jak orginal Zegary z wyswietlaczem pozycji Pedal hamulca Komputer silnika Komputer skrzyni biegow Wiazka deski Wiazka silnika gdyz musi zawierac wiazke skrzyni Modul predkosci trzeba bylo przelutowac zworki zeby predkosc pokazywalo wlasciwa. Ja mialem troche problemow z instalacja gdyz dostalem z kanadyjczyka a ja mam amerykana i swiatla mialy problem ale do ogarniecia. Jedyne co nie ogarnalem jeszcze to sterowanie nawiewami( roznice w rocznikach) Z wartych porad jesli skrzynia jest z 4x4 a zakladamy do 2wd w tylnej czesci skrzyni nie bedzie pierscienia reluctora i biedow nie bedzie zmieniac. Po dokupieniu i zamontowaniu mimo roznych rocznikow skrzyni wiazki i mojego auta wszystko udalo sie polaczyc. Dorzuce jakies fotki ale nie mam pojecia jak je tu sie wrzuca. Aktualnie w planie montaz airride. wiewioor.fm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverado 1996 3500 6.5 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jesli chodzi o czas to dwa dni pracy liczac moj czas spedzony plus kilka godzin na skrocenie walu i 4 dni na serwis skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 8 Marca 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Gdy piszesz posta w edytorze przeciagasz zdjecie lub klikasz dodaj plik ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi