bodano Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Co to jest ? Transformens? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1685915 Dodałem zdjęcia, bo ogłoszenie wkońcu wygaśnie - DRUG Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 :shock: :shock: :shock: :shock: O, ja pierdziu... Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ale ludzie mają wyobraźnię. Zwróciliście uwagę, że ten pojazd ma boczne kółka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Teraz jestem po impezie domowej i mam ze dwa promile alk. Ja na tych zdjęciach widze rusztowanie do remontów domu ew. konstrukcje zmoty na rajd po wschodnich krancach mozambiku do wyscigu dorożek na kołach drewnianych, ale Junaka nijak tam nie zauważam... kur.... to chyba jakis żart Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulson Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 a moze to prototyp goldwinga????????????????? siek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi