Andrzej54 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Witam, zakupiłem Forda F250 6,6 litra 1982 rok napęd na dwie ośki. Auto ze Stanów, trochę zaniedbane, zacznę od wymiany olei . Proszę o określenie jakie oleje lać do silnika, skrzyni automatycznej, reduktora i mostów. Dzięki, nie mam doświadczenie z amerykanami, mam co prawda willysa mb i m38A1 ale to inna bajka. Edytowane 10 Maja 2020 przez Mecenas Cytuj 05121954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej54 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Dzięki za nie odpowiedz, widocznie auta zabytkowe nie są mile widziane i znane na tym forum. Przepraszam że nie kupiłem nowszego, bardziej interesującego w grupie pickupa. Pozdrawiam Wszystkich Andrzej Cytuj 05121954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 I po co te nerwy... jak założyłeś temat próbowałem nawet szukać info dla Ciebie, ale w moich dostępnych źródłach o takich zabytkach nic nie ma. Nie miej pretensji do ludzi, 99,9% tutaj na własne oczy nawet takiego samochodu nie widzieli. Jedyne info jakie można teraz pozyskać to rockauto.com - ale nie do końca wierze w ich info co do płynów i akumulatorów Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej54 Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dzięki za info, na rockauto aktualnie kupuję fanty. Pojadę do warsztatu w W-wie specjalizującego się w tych autach może podpowiedzą Pozdrawiam Cytuj 05121954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 biuro@amerykany.sklep.pl +48 (52) 519 36 87 napisz do nich albo zadzwoń to Ci może dobiorą, do mojego rozpracowali wszystkie płyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej54 Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dzięki za namiar, będę dzwonił Cytuj 05121954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Daj znać jaki efekt z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi