rooterr Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam wszystkich i dziękuje za przyjęcie do grona. Jestem jeszcze przed zakupem pick'a ? Cytuj
Administrator Mecenas Opublikowano 20 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Co planujesz co szukasz? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa
machony_1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Czyli najlepsze dopiero przed Tobą ☺️ Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witamy. Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger [ERB] - w drodze, Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
rooterr Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Chciałbym RAM'a 1500 ale dopiero raczkuję w tym temacie. Myślę że wcześniej będzie L200 lub Hilux.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi