Ozzi Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Czy ktoś coś wie co i gdzie trzeba zrobić aby odblokować prędkość maksymalna w Ramie HEMI. Obecnie mi go odcina przy 170...podobno coś można wykombinować z przeprogramowaniem kół... Ale mglisty temat dla mnie... Może ktoś poratuje informacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dobra rada: te 170km/h to i tak dużo na takiego kloca... Nie bez powodu jest taki limit Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzi Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nooo... Ale jak to się ma do mojego pytania.? Dziękuję za rady... Ale w tej sytuacji liczę na konkretną podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzi Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nie bez powodu szukam rozwiązania ograniczenia prędkości do 170...Ram nie jest pojazdem do jazdy z prędkością na stałe nawet 170....ale...sa sytuację np taka jaka miałem dzisiaj, gdzie wyprzedzalem rząd aut i nagle mi odcielo moc przy 168 km/h... Myślę że to większe niebezpieczeństwo niż brak kaganca mimo wszystko... Dlatego kieruje do Was moje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 16 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zrobisz to programerem, mialem go , fajny gadzet, po wgraniu softu Ram robi się bardziej drapieżny. https://www.ebay.com/itm/Bully-Dog-GT-40417-Tuner-Programmer-2003-2013-Dodge-RAM-1500-with-5-7-HEMI/263024872431?_trkparms=ispr%3D1&hash=item3d3d810bef:g:qq0AAOSw91JcMkdD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzi Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Serdeczne dzięki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi