Ozzi Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Da się zaprogramować pilot do bramy w wersji Rama rok 2017 że zmienionym MENUE na polski? Wiem że te piloty działają na innych częstotliwościach np w Escalade nie dało się tego zrobić tzn zaprogramować do pilota NICE... Ale ciekawy jestem czy po wgraniu map i polskiego coś się zmienia z tym pilotem? Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 częstotliwość pilota się nie zmienia, te z USA są bezużyteczne, w EU obowiązuje 433MHz Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger SXT [ERB], Dodge Charger GT [ERB] - w drodze. Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
Kuba M. Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie da się tak po prostu zaprogramować. Trzeba dokupić odbiornik do bramy zmieniający częstotliwość - podobno pokazało się coś takiego min. na allegro. Drugie wyjście to połączyć przewodami przyciski w aucie z fabrycznym pilotem od bramy - trochę druciarstwo, ale dla przeciętnego elektronika raczej prosta robota. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
Ozzi Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Oki... Dziękuję za podpowiedź... Może z tym podłączeniem przycisków orygi... Pod europejski pilot zrobi robotę... Będę musiał pokombinować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi