Ozzi Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Da się zaprogramować pilot do bramy w wersji Rama rok 2017 że zmienionym MENUE na polski? Wiem że te piloty działają na innych częstotliwościach np w Escalade nie dało się tego zrobić tzn zaprogramować do pilota NICE... Ale ciekawy jestem czy po wgraniu map i polskiego coś się zmienia z tym pilotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 częstotliwość pilota się nie zmienia, te z USA są bezużyteczne, w EU obowiązuje 433MHz Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie da się tak po prostu zaprogramować. Trzeba dokupić odbiornik do bramy zmieniający częstotliwość - podobno pokazało się coś takiego min. na allegro. Drugie wyjście to połączyć przewodami przyciski w aucie z fabrycznym pilotem od bramy - trochę druciarstwo, ale dla przeciętnego elektronika raczej prosta robota. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzi Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Oki... Dziękuję za podpowiedź... Może z tym podłączeniem przycisków orygi... Pod europejski pilot zrobi robotę... Będę musiał pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi