Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Ostatnio w gazetach autoswiat i innych były testy nowega Rangera R. Poszukaj może jeszcze gdzieś kupisz. To co mi wpadło w oko to ładowność około 600 kg i przyczepa mniej niż 3500 kg. 

Nastawienie to teren i wygląd, to im wyszło. Szkoda że nie ma mocnego silnka, wtedy uzasadniałby wysoką cene.

Opublikowano

Dziękuje Sebastian za pomoc. 
Znalazłem kilka opisów, artykułów na necie. Nowe auto to za dużo nie piszą. Same przechwałki. Jak narazie to się większości podoba. Jak zamówię w tym roku to na wiosnę będzie ???

Opublikowano

Z ceną to faktycznie zaszaleli, niewiele brakuje do Rama z V8-ką.

Nawet nie zauważyłem, kiedy ford wycofał silnik 3.2. Szkoda, bo to chyba jedyny element który wyróżniał Rangera na plus w porównaniu z resztą pickupów.

F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞

Escalade 6.2😍

Opublikowano

Może i  tak Kuba, alle zobaczymy bo chyba wiedzą co robią. 
W wersji europejskiej biorę jeszcze pod uwagę Isuzu D-Max Arctic Truck. Ten akurat nie ma super osiągnięć ale w tej wersji przynajmniej fajnie wygląda ?

Opublikowano

Jeżeli auto ma wyglądać, a niekoniecznie jeździć, to bierz to, które Ci się bardziej podoba, bo nie ma mocniejszego argumentu od "podoba mi się" ;-)

Mimo wszystko proponuję potestować różne dostępne u nas pickupy, żeby mieć jakieś porównanie.

F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞

Escalade 6.2😍

• 5 tygodni później...
Opublikowano
W dniu 9.12.2019 o 08:08, Kuba M. napisał:

Jeżeli auto ma wyglądać, a niekoniecznie jeździć, to bierz to, które Ci się bardziej podoba, bo nie ma mocniejszego argumentu od "podoba mi się" ;-)

Mimo wszystko proponuję potestować różne dostępne u nas pickupy, żeby mieć jakieś porównanie.

hehe, Kuba, rozwaliłeś system i ustawiłeś mi wieczór :)

pozdrowienia, Przemek