Raptor Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś na temat tego samochodu? Zaczynam przygodę z pick up i padło na Rengera Raptora. Tylko czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Grudnia 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ostatnio w gazetach autoswiat i innych były testy nowega Rangera R. Poszukaj może jeszcze gdzieś kupisz. To co mi wpadło w oko to ładowność około 600 kg i przyczepa mniej niż 3500 kg. Nastawienie to teren i wygląd, to im wyszło. Szkoda że nie ma mocnego silnka, wtedy uzasadniałby wysoką cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Dziękuje Sebastian za pomoc. Znalazłem kilka opisów, artykułów na necie. Nowe auto to za dużo nie piszą. Same przechwałki. Jak narazie to się większości podoba. Jak zamówię w tym roku to na wiosnę będzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Z ceną to faktycznie zaszaleli, niewiele brakuje do Rama z V8-ką. Nawet nie zauważyłem, kiedy ford wycofał silnik 3.2. Szkoda, bo to chyba jedyny element który wyróżniał Rangera na plus w porównaniu z resztą pickupów. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Może i tak Kuba, alle zobaczymy bo chyba wiedzą co robią. W wersji europejskiej biorę jeszcze pod uwagę Isuzu D-Max Arctic Truck. Ten akurat nie ma super osiągnięć ale w tej wersji przynajmniej fajnie wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jeżeli auto ma wyglądać, a niekoniecznie jeździć, to bierz to, które Ci się bardziej podoba, bo nie ma mocniejszego argumentu od "podoba mi się" ;-) Mimo wszystko proponuję potestować różne dostępne u nas pickupy, żeby mieć jakieś porównanie. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volen Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 W dniu 9.12.2019 o 08:08, Kuba M. napisał: Jeżeli auto ma wyglądać, a niekoniecznie jeździć, to bierz to, które Ci się bardziej podoba, bo nie ma mocniejszego argumentu od "podoba mi się" ;-) Mimo wszystko proponuję potestować różne dostępne u nas pickupy, żeby mieć jakieś porównanie. hehe, Kuba, rozwaliłeś system i ustawiłeś mi wieczór :) Cytuj pozdrowienia, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zamówiłem tego Raptora w kolorze szarym ? będzie w połowie lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi