machony_1 0 Report post Posted November 26 Czołem Panowie, muszę coś zrobić z przednimi lampami w grę wchodzi albo regeneracja obecnych ok.700 (obecnie do standardowych reflektorów są wklejone całe lampy H4 nie wiem z jakiego samochodu, nie wiem jaki będzie efekt i jak długo wytrzymają) albo zakup nowych te mi się podobają np: https://allegro.pl/oferta/reflektor-lampa-day-light-led-tube-dodge-ram-2002-7952439614 też nie wiem czy są ok chyba że ktoś ma na aucie. Co doradzicie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiewioor.fm 4 Report post Posted November 26 Fajne są, widziałem je na żywo, jest jedno ale... zbij taką i kupujesz znowu parę. Jeśli odbłyśniki w twoich są ok, to szkła sam zregenerujesz - gorsze lampy ratowałem. Z tego co widzę na zdjęciu to papiery wodne P1000, P2000, P3000 - używasz w tej kolejności, potem krążek z twardej gąbki na polerkę lub inną wolnoobrotową maszynką i do tego jakaś ostra pasta, np Farecla G3 - na mokro. Koszt zakupu papierów (po 1 arkuszu wystarczy), krążka np. na wkrętarkę i pasty to 60-70zł. Do tego 2-3 godziny roboty jeśli robisz to pierwszy raz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
machony_1 0 Report post Posted November 26 Dzięki za podpowiedź Quote Share this post Link to post Share on other sites