Sebastian O. 6 Report post Posted November 23 Jakieś komentarze na gorąco ?😁 Walory techniczne, specyfikacja i cena mi odpowiadają, jest nawet taniej niż za nowego Rama, wygląd ... no cóż może za dwa lata bedzie normą taka kanciastość. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiewioor.fm 4 Report post Posted November 23 Myślę, że taki dziwolong jako typowy pickup w USA się nie przyjmie, nie jest to coś, co typowy cowboy przyjmie z entuzjazmem. Taki sobie MADMAX. Ford wcześniej wypuści F-150 - i tak lider rynku pickupów w Ameryce, jak nie przesadzą z udziwnieniami to mają lidera elektryków. Jak miałbym wybierać dla siebie coś odrobinę dziwniejszego od typowego FullSize,a to byłby to Rivian R1T. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuba M. 4 Report post Posted November 23 Jakoś pogodziłem się tym, że za parę lat raczej nie będzie innego wyboru niż elektryki. Ale za cholerę nie mogę pojąć, dlaczego nie chcą ich produkować w opakowaniach wyglądających jak normalne auta. Chociaż faktycznie ten Rivian jakoś jeszcze wygląda. To co na razie pokazał VW też obleci, ale od całej reszty to mi oczy krwawią. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian O. 6 Report post Posted November 23 Jak F-150 to wiadomo zmieści się ten EV w 3.5 t DMC, a Rivian i Cybertruck ? Tam są chyba potężne baterie 600 km zasięgu ? Podejdą już jako Heavy Duty ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mecenas 1 Report post Posted November 25 Za mna przemawia jednak tylko klasyka 🙂 Nie za specjalnie podchodzę do takich wynalazkow... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian O. 6 Report post Posted November 25 Można mieć klasyka i wynalazek. Jedno nie wyklucza drugiego. Widze że w necie pojawja sie potwierdzenie że prawko C bedzie potrzebe na tego brzydala. Zadziwjają mnie osiągi, podczas hamowania rekuperacja oszczędzi klocki. Pamietam jak w moim F250 gdy sie zapomniałem i zacząłem go traktować jak auto sportowe to klocki dosłownie sie paliły i a tłoczki blokowały. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuba M. 4 Report post Posted November 26 Patrząc jakie ma rozmiary w porównaniu z F150, to faktycznie będzie raczej HD https://www.o2.pl/artykul/tesla-cybertruck-kontra-ford-f-elon-musk-chwali-sie-nowym-testem-6449985738422401a Quote Share this post Link to post Share on other sites