Administrator Sebastian O. Opublikowano 23 Listopada 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jakieś komentarze na gorąco ?? Walory techniczne, specyfikacja i cena mi odpowiadają, jest nawet taniej niż za nowego Rama, wygląd ... no cóż może za dwa lata bedzie normą taka kanciastość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Myślę, że taki dziwolong jako typowy pickup w USA się nie przyjmie, nie jest to coś, co typowy cowboy przyjmie z entuzjazmem. Taki sobie MADMAX. Ford wcześniej wypuści F-150 - i tak lider rynku pickupów w Ameryce, jak nie przesadzą z udziwnieniami to mają lidera elektryków. Jak miałbym wybierać dla siebie coś odrobinę dziwniejszego od typowego FullSize,a to byłby to Rivian R1T. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jakoś pogodziłem się tym, że za parę lat raczej nie będzie innego wyboru niż elektryki. Ale za cholerę nie mogę pojąć, dlaczego nie chcą ich produkować w opakowaniach wyglądających jak normalne auta. Chociaż faktycznie ten Rivian jakoś jeszcze wygląda. To co na razie pokazał VW też obleci, ale od całej reszty to mi oczy krwawią. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jak F-150 to wiadomo zmieści się ten EV w 3.5 t DMC, a Rivian i Cybertruck ? Tam są chyba potężne baterie 600 km zasięgu ? Podejdą już jako Heavy Duty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 25 Listopada 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Za mna przemawia jednak tylko klasyka ? Nie za specjalnie podchodzę do takich wynalazkow... Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Można mieć klasyka i wynalazek. Jedno nie wyklucza drugiego. Widze że w necie pojawja sie potwierdzenie że prawko C bedzie potrzebe na tego brzydala. Zadziwjają mnie osiągi, podczas hamowania rekuperacja oszczędzi klocki. Pamietam jak w moim F250 gdy sie zapomniałem i zacząłem go traktować jak auto sportowe to klocki dosłownie sie paliły i a tłoczki blokowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Patrząc jakie ma rozmiary w porównaniu z F150, to faktycznie będzie raczej HD https://www.o2.pl/artykul/tesla-cybertruck-kontra-ford-f-elon-musk-chwali-sie-nowym-testem-6449985738422401a Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi