Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Września 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ciekawe czy rama sie poddała w tym gumisiu? https://www.otomoto.pl/oferta/dodge-ram-2500-slt-4x4-5-9-diesel-ze-szwajcarii-1500-klima-5-9d-pick-up-legenda-ID6BCKZm.html#fb824dc47d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 ten samochód był wystawiony już na przełomie luty/marzec jak szukałem pickupa dla siebie, jak widać to żadna okazja, skoro nadal jest do sprzedania Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 28 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 No właśnie, most jeszcze łatwo można kupić i wymienić, a dobrej ramy to ze świecą szukać przy modelu 2500. A pamietasz czy może cena spadła od lutego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Cena ta sama, która już wtedy wydawała mi sie stanowczo za wysoka jak na rozbitka. Jak policzyłem koszta części zakładając że rama jest OK to już się nie opłacało przy własnej robociźnie. A biorąc pod uwagę, że to diesel z ogromnym apetytem to już trzeba filantropa na ten samochód. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Cena cały czas taka sam, zdjęcia zresztą też. Patrząc na ceny Cumminsów w USA, czy DE (u nas chyba od roku czy dwóch żadnego nie było), gdyby rama była OK, to już by dawno znalazł chętnego. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jak szukałem to byl 2500 cummins chyba z 2005r za 28500zl wystawiony ale szybciutko sie sprzedał. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 1 Października 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Rama jest do prostowania, sprzedawca tego nie ukrywa. Dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 4 Października 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jak dobrze pamietam ale mozliwe ze moge auta pomylic to było w licytacji wystawione. Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi