machony_1 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 Czołem Panowie, podpowiedzcie czy ten przewód jest prawidłowo zamontowany ponieważ podczas 14 miesięcznej eksploatacji się przetarł o element zawieszenia i założenie nowego tylko odwlecze następną awarię. Widzę 2 luźne "spinki" do jego poprowadzenia ,które nie wiem gdzie powinny być zamontowane. Ewentualnie gdyby ktoś uprzejmie zamieścił zdjęcie jak to wygląda u niego. Ram 4,7 2002r, 4x4,koło lewe przednie Rekonstrukcja zdarzeń poniżej ☺ https://zapodaj.net/52c166ce88d4d.png.html Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 metalowa rurka przy zacisku o 90 stopni do pionu i będzie dobrze ? Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]
machony_1 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 Odwrotnie przykręcić czy wygiąć "siłowo"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi