Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam fanów pickupów.

Również się za niego uważam mimo że jeszcze nie posiadam własnego. Od lat interesuje się motoryzacją, a pasjonuje się amerykańską. Stąd w moim garażu obecnie są dwa auta z V8 z czego jeden amerykański wymagający odbudowy. Mam nadzieję że forum mi pomoże w zakupie pickupa na codzień. Poszukuję Dodge RAM 1500 z silnikiem 5.7 z lat 2002 - 2005 zarejestrowanego na 6 osób, w rozsądnych pieniądzach. Może ktoś ma namiary na jakiegoś zaufanego importera aut z USA lub posiada na sprzedaż RAMa?

• 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Opublikowano

Witaj serdecznie ? Uzupełnij nazwę miasta w profilu...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

GRUPA SPEED CAR

Multiagencja Ubezpieczeniowa

Opublikowano

Cześć. 

Znalezienie RAMa w Polsce a szczególnie na wschód od Wisły nie jest łatwe. Ale niedawno jak szukałem to był 5.7 w Sulejówku k. Warszawy ale to był polift chyba 2008 za 35k pln sprowadzony z Kanady. Niby ładny ale długo się sprzedaje...

moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT],  Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136]