Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sam byłem, i z czystym sumieniem polecam naszego kolegę forumowego - Dareckiego. Opinie na temat jego serwisu można znaleźć na forum jeep.org.pl. Od lat wiele osób korzysta z jego usług i wszyscy są zadowoleni. Specjalizacja Jeep/Dodge 4x4 Może niech Darek sam napisze jaki proponuje zakres usług. Cytuj
DARECKI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam szanowne grono . Serwisujemy Jeepy i Dodge 4x4 wykonując w nich wszelkie naprawy mechaniczne , zawieszenia , przeglądy okresowe itd , naprawy insalacji elektrycznych , elektroniki sterującej ( posiadamy skanery DRB III i StarScan ) , serwis ogumuenia . Nie robimy klimatyzacji i remontów skrzyń biegów automatycznych . Dokładne namiary : DARECKI SERWIS Warszawa-Włochy ul. Poronińska 3 tel. 22 863 30 10 , 601 209 923 Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 słyszałem wiele dobrego, jakieś szanse na serwis w Łodzi ? Cytuj
DARECKI Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Niestety nie planuję sieci ogólnopolskiej :-( Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD
drug Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Chciałem serdecznie podziękować Dareckiemu za okazaną mi pomoc przy rzetelnym sprawdzaniu auta które być może zakupie w najbliższym czasie. Dziękuję!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
drug Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Podziękowania dla Darecki Serwis za pomoc udzieloną w awaryjnej sytuacji w Warszawie, kiedy to moje hamulce odmówiły posłuszeństwa. Dzięki Darek!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Eazy Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Duże podziękowania dla Darecki Serwis za doprowadzenie mojego RAMa do porządku i za uczciwe ceny :-) Autko w końcu lata jak powinno :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Rekomendowane odpowiedzi