Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sam byłem, i z czystym sumieniem polecam naszego kolegę forumowego - Dareckiego. Opinie na temat jego serwisu można znaleźć na forum jeep.org.pl. Od lat wiele osób korzysta z jego usług i wszyscy są zadowoleni. Specjalizacja Jeep/Dodge 4x4 Może niech Darek sam napisze jaki proponuje zakres usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam szanowne grono . Serwisujemy Jeepy i Dodge 4x4 wykonując w nich wszelkie naprawy mechaniczne , zawieszenia , przeglądy okresowe itd , naprawy insalacji elektrycznych , elektroniki sterującej ( posiadamy skanery DRB III i StarScan ) , serwis ogumuenia . Nie robimy klimatyzacji i remontów skrzyń biegów automatycznych . Dokładne namiary : DARECKI SERWIS Warszawa-Włochy ul. Poronińska 3 tel. 22 863 30 10 , 601 209 923 Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 słyszałem wiele dobrego, jakieś szanse na serwis w Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Niestety nie planuję sieci ogólnopolskiej :-( Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Chciałem serdecznie podziękować Dareckiemu za okazaną mi pomoc przy rzetelnym sprawdzaniu auta które być może zakupie w najbliższym czasie. Dziękuję!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Podziękowania dla Darecki Serwis za pomoc udzieloną w awaryjnej sytuacji w Warszawie, kiedy to moje hamulce odmówiły posłuszeństwa. Dzięki Darek!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Duże podziękowania dla Darecki Serwis za doprowadzenie mojego RAMa do porządku i za uczciwe ceny :-) Autko w końcu lata jak powinno :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi