Silverado 1996 3500 6.5 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Siemanko jeszcze raz. W koncu sie zalapalem na ciekawe forum. Mam nadzieje ze cos ciekawego wniose jak i zapewne wiele sie dowiem. Pozdrawiam kolegow. Cytuj
Administrator Mecenas Opublikowano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Witamy serdecznie ? Licze ze dodasz jakies zdjecia swojego silverado ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
patrykstal Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 15.02.2019 o 19:54, Silverado 1996 3500 6.5 napisał: Siemanko jeszcze raz. W koncu sie zalapalem na ciekawe forum. Mam nadzieje ze cos ciekawego wniose jak i zapewne wiele sie dowiem. Pozdrawiam kolegow. Poka foty co tam masz, pochwal się, mam kilka sztuk z tego modelu ? http://patrykstal.pl/gmc-sierra-3500-hd-6-5-td-4x4/ Edytowane 13 Czerwca 2019 przez patrykstal Cytuj
Administrator Mecenas Opublikowano 20 Czerwca 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 @patrykstal i takiego gmc to bym kupił ? Akurat ma wszystko czego szukam ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Rekomendowane odpowiedzi