Egon Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Witam. Noszę się z zamiarem zakupu jakiegoś amerykańskiego krążownika. Narazie przeglądam dodge i zauważyłem że te z silnikiem 3.6 są dużo tańsze. Pytanie czy różnice w cenie powoduje tylko gorsze wyposażenie jak np. brak skóry itp. czy może te silniki 3.6 są bardziej problematyczne lub nie dają sobie rady z tak dużym autem?? Za odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Cytuj
machony_1 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Hej, poczytaj w- ogólnym-charakterystyka modeli to Ci się pewnie sporo wyjaśni. Pozdro Cytuj
Administrator Mecenas Opublikowano 24 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Na forum znajdziesz bardzo duzo tematów na temat tych silników, poszukaj za pomocą szukajki a na pewno cos znajdziesz. Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa
Dodge Łódz Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 Witam Mam takiego 3,6 pantastara czyli popularny silnik w grupie dodge . Z pierwszych plusów to ekonomia tego auta , byłem zaskoczony spalaniem 16 l LPG po mieście bez dziadowania do 50 km/h .Jedziesz dynamicznie , wyprzedzasz i morda się śmieję jak tankujesz LPG jak do skody 2,0 . I koszty części eksploatacyjnych w oryginale MOPAR porównywalny jak do BMW e60 . Mam od 4 miesięcy i ganiam codziennie tym autem bez ograniczeń miasto wiocha autostrada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi