-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Tomaszv8
Witam
Walczę od paru dni z moim ramem i pomysły mi się już kończą, nie działają (pokrętła na panelu A/C ) kierunki nawiewu i ciepło-zimno, deska rozebrana, każdy silniczek na krótko sprawdzony, wszystkie działają, bezpieczniki wszystkie sprawdzone, moduł valeo przy kierownicy sprawdzony jest ok. Silnik nawiewu działa, rezystor ok- jednak trochę zaśniedział i pokrętło na panelu prędkości nawiewu też działa. Dodam że podpinałem inny panel z pokrętłami i to samo. Na wyświetlaczu świeci mi się jeszcze abs, hamulec i poduszki. Czujnik ABS w moście sprawdzałem jest ok. Poduszki nie były wywalone wszystkie kable powpinane w poduszki. Może miał ktoś podobne przypadki? Liczę na was koledzy...
-
By dziudara
Witam
Koledzy czy posiada ktoś manual do tylnego mostu Rama 1500 2010r ? Może ma ktoś doświadczenie w wymianie łożysk ?
Pozdrawiam
-
By jarek10
Mam pytanie do użytkowników
silnika Hemi 5,7.
Czytałem na jakimś forum, że przy odpięciu prądu
(klemy z akumulatora) rozstraja się system MDS i trzeba
go kasować (programować) w serwisie.
Auto dalej jeżdzi, ale nie działa system MDS.
Trochę nie bardzo chce mi się w to wierzyć, ale.......
Prawda czy fałsz ?
pzdr.Jarek10
-
By majster
witam mam pytanie chce do swojego rama po spaleniu z 2007r wrzucic silnik i instalacje z 2012r oraz caly srodek kabiny i przod czy to w ogóle sie zmiesci?:)))))
-
By rakieta
Witam.
Mam pytanie, jaki aku byście Panowie polecili do Dodge RAM 1500 4,7. Dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam
-
Recommended Posts