gambid Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Witam Ostatnio ściągnąłem ze swojego l200 hard topa z paki, który był tam od samego początku. Wanienka jaką mam założoną na pace sięga tylko pod burty, czy jest cos co mogę założyć na burty żeby chronić tam lakier, który przy wkładaniu różnych rzeczy się uszkadza??? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc ? Cytuj
Kuba M. Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Ciężko wywróżyć, jaki rocznik tego l200. Jeżeli aktualnie produkowane to spróbuj w ASO. Takie listwy do wielu pickupów robi amerykański Bushwacker, ale nie dość, że sam produkt jest drogi, to jeszcze z powodu gabarytów ściągnięcie tego do PL też tanie nie jest. Może się okazać, że taniej wyjdzie kupno nowej wanny. Może produkuje to ktoś jeszcze - szukaj pod hasłem "Bedrail Cap" Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
gambid Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 dzięki wielkie za info! Cytuj
Kuba M. Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Szukałem tego samego do Amaroka. Znalazłem jeszcze coś takiego: https://www.4x4at.com/vw-amarok-double-cab-truck-bed-rail-caps Bliżej i zdecydowanie taniej. Do Misków też coś pewnie mają. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
pixell Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Super opcja, mega mi przypadła do gustu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi