harbuz Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Wieczór dobry. Może i był wątek poruszany, ale nie mogę go znaleźć? Szukam fachowej porady co do czujników ciśnienia powietrza w kołach. Zakupiłem f-kę, 2009 r. ale wyświetla się komunikat o coś tam powietrze w kołach? Chłop co sprzedawał polecał gościa, który po numerze dobiera czujnik i ten sam numer wkręcamy bez podpinania i parowania w komputerze. Oczywiście dla mnie sama zasada działania czujnika jest nie do ogarnięcia, ale jak się pali kontrolka to nie po mojemu? Stąd pytanie, jak sprawdzić, który to czujnik i jak po linii najmniejszego oporu zrobić wymianę? Poinformowany zostałem o ściągnięciu koła i opony, ale przecież nie będę ściągał 4 kół żeby trafić?? Na marginesie jakiś program szanowne Gremium może polecić? Taki do choćby kasowania błędów?? Pozdrawia i dziękuję. Cytuj
volen Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 torque pro Cytuj pozdrowienia, Przemek
zyga Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Co do czujników to są specjalne maszynki. Jedź do dobrego wulkanizatora, który takowy sprzęt posiada i odczyta Ci po kolei dane z czujników z każdego koła może w jakimś padły już baterie. Cytuj tdi engines are for senior citizens
Rekomendowane odpowiedzi