jacoblack Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Cześć Czy któryś z kolegów lub koleżanek orientuje sie gdzie mógłbym zakupić zabudowę skrzyni ładunkowej do Toyoty Hilux 2006 w wersji z tzw półtorej kabiny? Dowiadywałem się już w różnych firmach i jak na razie mają takie zabudowy tylko do podwójnej kabiny lub ew. pojedynczej. Będę wdzięczny za informacje. Chodzi mi o coś takiego jak ta GSR Sport: http://www.carryboy.pl/?id=products&no=hilux&n=sportlid Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja dośc długo szukałam czegoś ale jedyne co znalazłam to własnie takie cóś za koszmarną kasę, a chciałam żeby była możliwość przewiezienia tez czegoś wyższego , wymysliłam roletę antywłamaniową po prostu, wiem że Toyota w Niemczech montuje coś takiego ale w Polsce nie udało mi się znaleźć, na prowadnicach po bokach coś w rodzaju rolety ale pokryte jakby gumą , mi zależało tez na kosztach więc za 1000 założyłam normalną roletę antywłamaniowa taką jak na okna czy drzwi i póki co się sprawdza, ma zamek więc mogę ją zamknąć, co prawda przy zamykaniu na zamek potrzebuję pomocy, bo ja mała kobietka jestem, ale jak dotąd nie miałam z tym problemu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja dośc długo szukałam czegoś ale jedyne co znalazłam to własnie takie cóś za koszmarną kasę, a chciałam żeby była możliwość przewiezienia tez czegoś wyższego , wymysliłam roletę antywłamaniową po prostu, wiem że Toyota w Niemczech montuje coś takiego ale w Polsce nie udało mi się znaleźć, na prowadnicach po bokach coś w rodzaju rolety ale pokryte jakby gumą , mi zależało tez na kosztach więc za 1000 założyłam normalną roletę antywłamaniowa taką jak na okna czy drzwi i póki co się sprawdza, ma zamek więc mogę ją zamknąć, co prawda przy zamykaniu na zamek potrzebuję pomocy, bo ja mała kobietka jestem, ale jak dotąd nie miałam z tym problemu :-) To niezłe rozwiązanie i przede wszystkim koszty do przyjęcia ;-) Ale wiesz... Ja jak się uprę to musi być to czego chcę :-D Także wielkie dzięki za info i pomoc :-) Pozdrawiam Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 hehe a ja myslałam że to tylko stare panny tak mają ;-> no znam ten ból, znam :-D pytałeś w salonach Toyoty, bo gadałam z gościem który kupił już z czymś takim, zrobili mu w salonie ale w Niemczech to było prawie rok temu więc moze mają jakies namiary u nas też, pomyśl tez o rozwiązaniu gdybyś chciał przewieźć coś wyższego, wydaje mi się że lepsza jest opcja zsuwana lub rolowana, ale oczywiście musi być tak jak Ty chcesz :-D daj jakąś fotę swojego maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czy może te dwa biało czerwone to Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czy może te dwa biało czerwone to Twoje? hehe :-D Niestety nie. Ale to poniżej tak. Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jacoblack, Dzień dobry, mam nadzieje że nie będzie problemu że się odzywa firma produkująca nadbudowy między innym dla Toyotę Hilux 1 1/2 kabina. Jeżeli temat jest jeszcze aktualny, proszę nawiązać kontakt pod: info.mkt@hoehn.pl, wyślę zdjęcie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jacoblack, Dzień dobry, mam nadzieje że nie będzie problemu że się odzywa firma produkująca nadbudowy między innym dla Toyotę Hilux 1 1/2 kabina. Jeżeli temat jest jeszcze aktualny, proszę nawiązać kontakt pod: info.mkt@hoehn.pl, wyślę zdjęcie itd. Witam. Dziękuę za informacje. Na podany adres mailowy wysłałem już zapytanie i czekam na informacje. Pozdrawiam Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi