Mcgyver Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam Wszystkich uzytkowników Nazywam się Łukasz, jestem z województwa podlaskiego. Jezeli dobrze pójdzie niedługo bede szczesliwym (mam nadzieje) właścicielem pickupa Ford Ranger 2017r. Mam nadzieje że forum pomoże mi w rozwianiu wątpliwości odnosnie zakupu tego typu auta Cytuj
sgt_raffie Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Haha..no popatrz, te same fora odwiedzamy...hej :). Tutaj cos maly ruch jest, w porownaniu do DiD.. Pozdrawia rowniez poszukujacy pickupa.. Cytuj
Toman21a Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Tomasz i miło mi dołączyć do grona. Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Rekomendowane odpowiedzi