thief7 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Cześć wszystkim, Najwyższy czas się przedstawić, przywitać. Konto na forum mam od dluuuższego czasu, regularnie tutaj zaglądam i czytam opinie, problemy, ich rozwiazania itp. Czemu? Bo mam zamiar (ot, takie marzenie dużego dziecka ;) kupić RAMa 1500. Noszę się z tym zamiarem od 5 - 6 lat ale jak to w życiu bywa, są równiez inne wydatki więc RAM musi jeszcze trochę poczekać ;) Mieszkam w okolicach Łodzi, pracuje w Łodzi i czasami zdarza mi sie w mieście lub na jego obrzeżach "gonić" taczki - piękny widok. Zobaczymy co przyszłość przyniesie ;) Pozdrawiam wszystkich maniaków pickup'ów Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi