Ram_rebel Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Jako, że stałem się posiadaczem RAMa Rebel i z góry zakładałem przed zakupem jego modyfkację mam parę pytań. Szukałem w necie, ale widzę, że zakupy nie będą takie proste jaki mi się wydawało. Obecnie moje auto wygląda tak: potrzebuję do niego zakupić: - poszerzenia nadkoli, felgi z oponami oraz nakładkę maski (takie jak na fotce) Czy jesteście w stanie dać mi jakieś namiary, gdzie mogę zakupić te rzeczy? Cytuj
Kuba M. Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Może Offex z Krakowa. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
amisz Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 a jakie felgi szukasz ? jaki rozmar teraz masz opon? Cytuj
fouourson Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 Za poszerzeniami nadkoli proponuję poszperać tutaj: http://store.sdhqoffroad.com/dodgeram25003500.aspx Trzeba sobie z nimi trochę pokorespondować, ale generalnie są bardzo pomocni... robią części na zamówienie. Ja jestem zadowolony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi