zieluch666 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 witam na jakim ciśnieniu w oponach jeździcie. Ja w moim ramie 1500 mam po 2,2 ale kurde jak patrzę to wydaje mi się ze mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 a co masz na etykiecie wg tej znalezionej w sieci powinno być 2,7 Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch666 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 nie wiem co mówi tabliczka bo nie szukałem auto oddałem do serwisu i tam mieli to ogarnąć tak jak ma być musze podjechać i zjebać kierownika żeby naprawili swój błąd :) Dam im szanse bo od ponad 15 lat tylko u nich oponki zmieniam i nigdy się na nich nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi