Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jak widać nieodpowiednie obuwie zimą nawet czołgowi daje się we znaki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie znam się na pojazdach gąsienicowych, ale zawsze myślałem, że gąsienica daje na tyle dobrą przyczepność, że takie warunki nie powinny stanowić zadnego problemu, a tu szok... :taaa: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie znam się na pojazdach gąsienicowych, ale zawsze myślałem, że gąsienica daje na tyle dobrą przyczepność, że takie warunki nie powinny stanowić zadnego problemu, a tu szok... W takich warunkach od razu zakłada się na gąsienice ostrogi zimowe. Na filmie uchwycony jest moment kiedy jeszcze ich nie załozono :-P. Pojazd który waży ponad 60 ton ma bardzo dużą bezwładność, wyobraź sobie co by było jakby taki jechał z 40km/h i brałby zakręt 90 stopni na śliskiej nawierzchni :mrgreen: Z resztą w gąsienicowym układzie jezdnym są często dość podobne zasady jak w kołowym i wiele zależy od miesznku gumy poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a ja dziś tira z naczepą z rowu wyciągnąłem :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a ja dziś tira z naczepą z rowu wyciągnąłem :mrgreen: znowu ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hehe :mrgreen: pierwszy w tym sezonie :mrgreen: sąsiad mojej dziewczyny ma firmę spedycyjną :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a gdzie film z tej operacji? :shock: :?: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 rano zostałem zerwany z łóżka nawet nie pomyślałem żeby zdjęcia zrobić :pala: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Apropos zimy. mudder, jak tam z tą lawiną u was, bo coś godoją że tragiczna w skutkach :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 spod rysów zeszła, najgorsze jest to że prawie śniegu nie ma, musiało być gdzieś nawiane, 6 osób było w lawinie, trzy zginęły na miejscu dwie w szpitalu stan ciężki, jedna wyszła bez szwanku... szczegółów nie znam bo nie ma mnie na miejscu...jutro tam jade Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi