wściekły trojan Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 w związku z przepisami w PL musze przerobić wydech z prawego wylotu na tylny . pomyślałem sobie że może trochę więdzej fantazji i zrobie sobie "dual exhaust" nie znalazłem nigdzie w polsc dostępnych gotowych zestawów ale gość od tłumików powiedział że mi zrobi taki jak będe chciał . i teraz mam dylemat czy dawać od razu 2 rury pomijając ostatni tłumik . silnik teraz wyrcy fajnie ale żeby tak z wydechu głośno było to nie . a jak dam średnice rur conajmniej 3" na odcinku około 2m to przecież też troche wyciszy . co wy na to ? ma ktoś z was w ramie 1500 hemi podwójny wydech ? może macie namiary gdzie kupić w PL gotowy podwójny układ wydechowy ? Cytuj moto.sosnowiec.pl - im gorzej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi