Sari Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Macie może namiar do kogoś kto montuje coś takiego ledowego??? plis help ;-) (lampa led PL-bk03-480-cv) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouourson Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Cześć. Ja mam akurat samochód z 2004 roku, więc nie wiem, czy to samo jest na kazdym dachu, ale u mnie zadziałało zainstalowanie relingów od Golfa i na nich belek LED. Jak chcesz, to na maila podeślę Ci fotkę... To na razie instalacja testowa, ale zdaje egzamin. Moje belki są proste, nie wygięte. W necie jest trochę info jak instalować takie belki na uchwytach do tego zaprojektowanych, bez relingów i innych tego typu konstrukcji, ale ja tych ychwytów w Polsce nie znalazłem, za to w USA do wyboku do koloru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FortelSA Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Jezeli chcecie ledy montować to kupujcie tylko takie z górnej półki , na tym nie ma co oszczędzać bo potem dwa razy sie płaci za kolekna wymianę Quote bus oc przewoźnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts