Sari Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Macie może namiar do kogoś kto montuje coś takiego ledowego??? plis help ;-) (lampa led PL-bk03-480-cv) Cytuj
fouourson Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Cześć. Ja mam akurat samochód z 2004 roku, więc nie wiem, czy to samo jest na kazdym dachu, ale u mnie zadziałało zainstalowanie relingów od Golfa i na nich belek LED. Jak chcesz, to na maila podeślę Ci fotkę... To na razie instalacja testowa, ale zdaje egzamin. Moje belki są proste, nie wygięte. W necie jest trochę info jak instalować takie belki na uchwytach do tego zaprojektowanych, bez relingów i innych tego typu konstrukcji, ale ja tych ychwytów w Polsce nie znalazłem, za to w USA do wyboku do koloru. Cytuj
FortelSA Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jezeli chcecie ledy montować to kupujcie tylko takie z górnej półki , na tym nie ma co oszczędzać bo potem dwa razy sie płaci za kolekna wymianę Cytuj bus oc przewoźnika
Rekomendowane odpowiedzi