Vantis Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Koledzy, W moim Excursionie, (chyba we wszystkich tak jest :lol: ), mam zderzaki wykonane z metalu i polakierowane w kolorze nadwozia. I to jest, abstrahując od wpływu na masę pojazdu, fajne. Mniej fajne jest to, ze po 11 latach eksploatacji tylny zderzak mocno koroduje. I tu moje dwa pytania: 1) czy ten proces mozna zatrzymać przy użyciu jakiejś nowoczesnej chemii/ techniki? 2) czy w Warszawie znacie godnego polecenia lakiernika, który taka naprawę potrafi solidnie wykonać? Z moich poprzednich doświadczeń z lakierowaniem innego samochodu po naprawie pokrywy bagażnika wykonanej przez ASO wyszło, ze po 3 latach klapa bagażnika wygladała dokładnie tak jak przed naprawa, (to była podobno wada fabryczna zamontowania szyby w pokrywie klapy). Dziękuje za sugestie i wszystkim zycze kufla zimnego piwa w ten upalny dzien! Tomek Cytuj Szerokości! Vantis Ford Excursion 2005 6.0l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykstal Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 tyle miesięcy bez odpowiedzi ? poka foty tego zgnilectwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vantis Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Tak, upłynęło troche czasu.. Jestem teraz za granica, ale wracam w sobotę i w niedziele troche pojeżdżę i zrobię foty w pięknym słońcu, mam nadzieje. Pozdro, Tomek [ Dodano: 2017-11-10, 16:59 ] Cześć, Nie wiem jak załączyć foto. Czy dostałeś? Pozdrawiam, Tomek Cytuj Szerokości! Vantis Ford Excursion 2005 6.0l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi