Boniu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam, Mam problem z doborem felg. Dokładnie chodzi o rozstaw śrub i ET. Jakie są te parametry w RAMidle 2015r? Na co jeszcze zwrócić uwagę kupując felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DPBART Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam mam RAMa 3500 nie na blizniaku. Właśnie po prawie 3 latach użytkowania okazało się że nie mam klucza do kół. Tzn są dwa klucze ale nie do nakrętek które mam :/. Wszystkie Nakrętki maja średnicę 20.5 mm są lub były szeciokątne gdyż w naroznikach maja technologicznie wybrany materiał przypominają trochę torxy w negatywie. Jeśli ktos ma pomysł jaki to klucz lub jak się nazywa producent będę wdzięczny. Niestety z telefonu nie mogę wrzucić JPGa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 DPBART, poszukaj kluczy spine to są generalnie klucze do wyrobionych nakrętek ale może podpasują spline nadaję się i do kwadratu i do torxa nasadki torx też są Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi