drug Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 W związku z dużym zaangażowaniem muddera w nasze forum podjmuje pierwszą decyzję jako Junior Admin i daje wam moderatora do waszego działu. Mudder wydaje mi się, że nie jest posiadaczem Forda , ale jego miłośnikiem i stąd moja decyzja. Mudder powodzenia!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ale ja mówiłem że chcę być ambasadorem a nie moderatorem, ale na początek wystarczy, teraz wyleczę swoje kompleksy :twisted: :mrgreen: więc drżyjcie p.s. dzięki za to wyróżnienie, postaram się coś dobrego wnieść na to forum Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ale ja mówiłem że chcę być ambasadorem a nie moderatorem, ale na początek wystarczy, teraz wyleczę swoje kompleksy :twisted: :mrgreen: więc drżyjcie p.s. dzięki za to wyróżnienie, postaram się coś dobrego wnieść na to forum Postaraj się, bo Twój staż na forum jest krótki, ale czuje, że moja decyzja jest trafiona. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi