zieluch666 Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 mianowicie ostatnio pokonywałem trasę na Wrocław i wszystko było pięknie gdyby nie fakt szumu wiatru w kabinie który uniemożliwiał słuchanie radia o rozmowie nie wspomnę. Patrzyłem na uszczelki drzwi niby nie wyglądają na sfatygowane. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy ?????? (problem narasta powyżej 110 km/h ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amilus Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 opory powietrza i najprawdopodbniej drzwi wystajace poza obrys kabiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejwitt Posted May 10, 2017 Report Share Posted May 10, 2017 Przesuń sobie delikatnie(naprawde troche) zamek od drzwi co jest na słupku ku kabinie, powinno pomoc.U mnie w Ramie pomogło :) Quote Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Link to comment Share on other sites More sharing options...
zieluch666 Posted May 11, 2017 Author Report Share Posted May 11, 2017 dzięki za pomoc będziemy testować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts