Mnih Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam Szanowną Administrację i Szacowne grono klubowiczów. ;-) Zarażony bakcylem pickup-ów nie widzę już innych aut. Do pełnego szczęścia brakuje mi jednak wyboru. Tundra czy Ram 1500. Mam nadzieję , że z Wami uda mi się tego ostatecznego wyboru dokonać. (choć obawiam się silnego lobby Dodga :-D ). Na razie czytam (i nie pytam zanim nie przeczytam). A jest co czytać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Kup tego, który bardziej Ci się spodoba. Albo tego, który będzie w lepszym stanie. Bo z użytkowego punktu widzenia raczej nie będzie większych różnic. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 tundra Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi