oscar Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 witam mam taki problem w ramie 2500 z 2001r podlaczalem oswietlenie komory silnika i zrobilem zwarcie efekt tego taki ze zniknelo mi oswietlenie wnetrza kabiny radio przestalo dzialac i co najgorsze zniklo napiecie na gniezdzie OBD ,bezpieczniki sprawdzone i sa ok gdzie szukac przyczyny ? Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878
misman Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 gdzie szukac przyczyny ? U elektryka :kasztan: Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg
Rekomendowane odpowiedzi