oscar Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 witam mam taki problem w ramie 2500 z 2001r podlaczalem oswietlenie komory silnika i zrobilem zwarcie efekt tego taki ze zniknelo mi oswietlenie wnetrza kabiny radio przestalo dzialac i co najgorsze zniklo napiecie na gniezdzie OBD ,bezpieczniki sprawdzone i sa ok gdzie szukac przyczyny ? Quote DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misman Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 gdzie szukac przyczyny ? U elektryka :kasztan: Quote "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts