dmisieekk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam, mam dodga 1500 z 2002r, posiadam centralny zamek ale tylko z kluczyka. chcialbym założyć sterownik np taki : http://allegro.pl/sterownik-do-kazdego-auta-extra-metalowe-piloty-i5220940482.html?reco_id=46910f35-032e-11e7-97dd-028db0a7c759 Lecz nie wiem gdzie sie mam podpiąc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 dmisieekk, ... a dogada się to ustrojstwo z kompem? Ja podłączałem zazwyczaj do klawiatury z drzwi kierowcy. Łopatologicznie najprościej. p.s. czerwonego pogoniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmisieekk Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 też myślałem o takim podłączeniu, ale to znów trzeba kable ciągnąć przez drzwi czego bardzo nie lubie :P Myślę , że powinien się zgadzać z kompem. Tak, czerwonego sprzedałem już dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 dmisieekk, Nie chce Cie wprowadzić w błąd, ale może być tak że na jednej żyle jedno napiecie otwiera inne zamyka, ja już tak miałem, lecz nie pamiętam czy to Twój Ram będzie. Powinno się dać zlokalizować tą wiązkę z drzwi na słupku pod kierą, potem je przedzwonić i znajdziesz żyłe. p.s. To jakie wozidło teraz? [ Dodano: 2017-03-07, 20:19 ] ..... coś mi świta że rezygnowałem z fabrycznego sterowania na rzecz alarmu z napadem, centralny został fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmisieekk Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Mike, wiesz coś może więcej odnośnie montażu tego sterownika centralnego.. Ja niestety poległem, sprawdzałem te kable i nie mogę znaleźć odpowiedniego , który otwiera a który zamyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 dmisieekk, jak wspomnialem... otwieraj panel sterowania na drzwiach wepnij sie na krotko ze sterownikiem do wlacznika tam i zobacz czy wogle to Ci bedzie chodzic... potem dzwon kablami z pod kiery do tego panelu i znajdziesz go [ Dodano: 2017-03-19, 16:32 ] Panel wychodzi do gory na zatrzaski blaszki bodajrze z dwoch koncow przod tyl jesli dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi